• DOUBLE K SAMPON EUCA-LEUCA-LIME 236ml

Mélytisztító, kondicionáló sampon fekete vagy sötét árnyalatú szőrre.Az EMERALD BLACK professzionális feketítő sampon kiválóan tisztít, színt élénkít, és minden olyan kevert színre használható, melynek alapja sötét színű. Nem kell attól tartani, hogy a fehér, ill. világos szőrzetet elszínezi. Spániel-, szetter- stb. (hosszú) szőrnél a Refurbish® szőrkondicionáló használatával - ragyogó fény mellett - csodás, testhez simuló szőrt kapunk, anélkül, hogy tapadós vagy olajos hatású lenne. A terrierszőrt nem lágyítja, így nagy segítség a keményszőrű kutyák kiállítási felkészítésében. A hosszú szőr könnyen kezelhető lesz. Kézkímélő, és táplálja az állat bőrét. Segít a nap által okozott vöröses árnyalatok eltüntetésében. „SMARAGD” csillogást ad, finom zöldalma illattal. Extrém koncentrációja (1:32) nagy értéket jelent. Minden házi kedvencnek, minden szőrtípusra ajánlott.

Használati utasítás: Használat előtt távolítsa el a kupak alatti záró fedelet! Hígítsa fel a sampont vízzel. Nedvesítse át az állat szőrét meleg vízzel, majd a felhígított sampont habosítsa fel a szőrben jól bedolgozva. Erősebb szennyeződés esetén használható töményebben is. Ha szükséges ismételje meg a samponozást és az öblítést. Javasoljuk használni a fürdetés után szőrtípustól függően, a Groomer ’s Edge® termékcsalád kondicionálóit.

Figyelmeztetés: Csak külsőleg használható. Ügyeljen, hogy szembe, szájba ne kerüljön, ha mégis öblítse ki bő vízzel. Gyermekek elől elzárva tartandó! Kizárólag állat-egészségügyi vagy állatápolási célra!
Összetétel: tisztított víz, propilén-glikol, u.s.p. 1,2-dihidroxi-propán, illatanyag, nátrium-lauril-szulfát, nátrium-laureth-szulfát, kókusz DEA, kókusz-amido-propil-amino-oxid, kókusz-amido-propil-hidroxi-szultain, L-glutaminsav, glicerin, dietanol-amin, etanol, színező-anyag: FD&C vörös No.40, Herc Jetine Fekete/NLT 88
Tárolás: Szobahőmérsékleten, 25 °C alatt
Származási hely: USA Gyártó: Double K Industries
Nyilvántartási száma: 325/1/2012 MgSzh ÁTI Környezetbarát termék. "

DOUBLE K SAMPON EUCA-LEUCA-LIME 236ml

  • Cikkszám: DOUBLEEUKALIPTUS
  • Készletinfó: Raktáron
  • 0,00Ft

  • Nettó ár: 0,00Ft